Kuinka kaikki alkoi 16 vuotta sitten. Tarina CHOICE Finlandin takana.

Tarinan CHOICE Finlandin ja sen ainutlaatuisen ihonhoitosarjan takana juontaa peräti 16 vuoden päähän. Tuolloin parikymppinen Maija os. Strandberg otti ensiaskeleet, joista uuden suomalaisen luonnonkosmetiikan tuoteperheen kehityskaari alkoi. Joka viikko Maija vuokrasi pikkuauton Helsingin Kalliosta, kärräsi myytävät tuotteet kellarivarastosta ja lähti kentälle myyntityöhön. Maija hankki tuolloin myytävät tuotteet mistä parhaaksi näki, mutta haaveili samalla tulevaisuudesta oman ihonhoitosarjan parissa. Siinä sivussa Maija piti myös kauneushoitolaa Bulevardilla. Liikkuva asiakastyö vei kuitenkin voiton, ja Maija päätti keskittyä luonnonkosmetiikkaan ja sen kehittämiseen ja myyntiin.

Vuonna 2000 kosmetiikkabisnes oli hyvin kehittymätöntä ja tuotteet vielä usein melkoisia kemikaalipommeja. Maija tutki jo tuolloin miten laatua voisi parantaa. Hän pääsi seuraamaan alan ja laadun rivakkaa kehitystä ja laatuasioiden muuttumista pikkuhiljaa läpinäkyviksi.

Luomuruoka on aikaa sitten saanut vahvan arvostuksen ja jalansijan, on nyt vihdoin myös ihonhoidossa tuotteen kemikaalittomuus ja puhtaus noussut tärkeäksi arvoksi suomalaisille naisille.