Kuinka kaikki alkoi 16 vuotta sitten. Tarina CHOICE Finlandin takana.

Tarinan CHOICE Finlandin ja sen ainutlaatuisen ihonhoitosarjan takana juontaa peräti 16 vuoden päähän. Tuolloin parikymppinen Maija os. Strandberg otti ensiaskeleet, joista uuden suomalaisen luonnonkosmetiikan tuoteperheen kehityskaari alkoi. Joka viikko Maija vuokrasi pikkuauton Helsingin Kalliosta, kärräsi myytävät tuotteet kellarivarastosta ja lähti kentälle myyntityöhön. Maija hankki tuolloin myytävät tuotteet mistä parhaaksi näki, mutta haaveili samalla tulevaisuudesta oman ihonhoitosarjan parissa. Siinä sivussa Maija piti myös kauneushoitolaa Bulevardilla. Liikkuva asiakastyö vei kuitenkin voiton, ja Maija päätti keskittyä luonnonkosmetiikkaan ja sen kehittämiseen ja myyntiin.

Vuonna 2000 kosmetiikkabisnes oli hyvin kehittymätöntä ja tuotteet vielä usein melkoisia kemikaalipommeja. Maija tutki jo tuolloin miten laatua voisi parantaa. Hän pääsi seuraamaan alan ja laadun rivakkaa kehitystä ja laatuasioiden muuttumista pikkuhiljaa läpinäkyviksi.

Luomuruoka on aikaa sitten saanut vahvan arvostuksen ja jalansijan, on nyt vihdoin myös ihonhoidossa tuotteen kemikaalittomuus ja puhtaus noussut tärkeäksi arvoksi suomalaisille naisille.

Työllistäessäni ihmisiä olen halunnut sekä kasvattaa myyntiä, mutta myös saada hyvää näiden jälleenmyyjien elämään. On ollut hienoa seurata ihmisten kehittymistä vuosien aikana vahvoiksi oman alan osaajiksi. Tähän on päästy hyvällä asenteella ja suomalaisella sisukkaalla tekemisellä. Nyt yritykseni on kasvanut vaiheeseen, jossa on ilo ottaa lisää jälleenmyyjiä tiimiimme.

Kasvua, yhteisöllisyyttä ja  suomalaista sisua

Toiminta kasvoi nopeasti, sillä Maijan tinkimätön asenne, osaaminen ja laatutuotteet toivat hyvinvoinnin taikapiiriin aktiivisia ihmisiä ja innokkaita myyjiä. Yhteisöllinen tekeminen antoi kaikille voimia vaativaan kehitystyöhön. Kehityspolku vuodesta 2000 tähän päivään on ollut opettavainen. Ilman monia kimuranttejakin vaiheita tuoteperhe ei olisi sitä mitä se on tänään. 

Kotimainen laatu ja valmistus keskiössä

Kotimaisuus ja erittäin korkea laatu ovat aina olleet tuotekehityksen keskiössä. Maijan visiona oli alusta asti rakentaa oma laadukas tuotesarja, jonka takana voi seistä 100%. Eräs suurimmista haasteista matkan varrella olikin luotettavan valmistajan löytäminen. Maija kävi lukuisia tehdasneuvotteluja niin Suomessa kuin Euroopassakin. Lopulta vuonna 2012 Maija löysi suomalaisen Naviter Oy:n, joka on siitä saakka valmistanut tuotteet yhteistyössä Maijan kanssa. Naviterilla on vahva osaaminen tuotteiden kehittämisessä ja valmistuksessa, ja Maijalla puolestaan vahva visio kulloinkin tarvittavista tuoteominaisuuksista, tuotteen visuaalisuudesta ja brändin kehittämisestä.

On hienoa saada seisoa tuotteen takana, joka kestää tsuumailun suurennuslasilla joka suunnasta. 2000-luvulla myytiin surutta tuotteen ulkonäköä ja sisältö ei ollut niin merkityksellinen. Tänä päivänä kuluttajat ovat vaativia ja olen onnellinen, että olemme pystyneet vastaamaan kuluttajan laatuvaateisiin.

Ihmisyys, naiseus ja asioiden kokeminen on aina yksilöllistä. Jokaisella on oikeus ja halu olla omanlaisensa. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kokea olevansa kaunis. Kauneus on mielen ja kehon hyvinvointia. Kun tämän mielettömän yhtälön asiakaskohtaamisissa tapaa niin sen aistii heti, yhdellä katseella. Näitä tapaamisia on päivä päivältä enemmän. Se on mahtavaa.

Maijan hyvinvoinnin filosofia

Maijan hyvinvoinnin filosofiassa naiseus ja siinä kasvaminen on uskomaton, hieno elämänpolku, jonka edessä on hyvä välillä pysähtyä. Hyvinvointi on myös iloitsemista pienistä hetkistä, niiden huomaamista arjessa.

Maijalle on aina ollut tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pohdinta ja tukeminen. Hyvinvoinnin edistämistyössä Maija tapaa tiiminsä kanssa vuosittain tuhansia naisia ja kuuntelee herkällä korvalla asiakastarpeita.