CHOICE Finland Kesäsetit!

CHOICE Finland, hyvinvointi, ihonhoito, Luonnonkosmetiikka, Poikkeusaika, Puhtaus ja ympäristöystävällisyys, Suomalaisuus, yrittäminen -

CHOICE Finland Kesäsetit!

Helli itseäsi uusilla Kesäseteillämme 🌞

Kesän alun kunniaksi kehittelimme yhdessä teidän kanssanne neljä uutta CHOICE Finland Kesäsettiä. 

Uutuussetit on nimetty niin, että ne toimivat hemmottelulahjana itselle, kesälahjana ystävättärelle tai ihanana mökkituliaisena. 


CHOICE Kesäsetti Beauty Makes Me Crazy
Uu la laa! Tällä kesäsetillä sädehdit koko kesän. Voit loihtia mökkimaisemissa ylellisiä kauneudenhoitoiltoja ja nauttia hyvin hoidetusta ihostasi kesäauringossa.


CHOICE Kesäsetti Keep On Shining Beautiful
Ihanaa kasvoja kirkastavaa kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota kesäiseen mökkisaunailtaan. Virkistävä ruusukasvovesi tekee kesäisestä menostasi ylellisen.

CHOICE Kesäsetti Lift Me Up!
Lift Me Up -setti otetaan mukaan kesäreissulle. CHOICE Rosehip Balm hoitaa ahavoituneet huulet ja kynsinauhat kesämenossa. CHOICE Snake Botox Tehovoide pitää kasvojen ihon kirkkaana valvotunkin yön jälkeen.

CHOICE Kesäsetti Night & Day
Todellinen kesäprinsessa, maalla ja mökillä, tarvitsee kesäihon hoitoon erilliset yö- ja päivävoiteet. CHOICE 24h kasvovoide suojaa luonnonaineilla fysikaalisesti haitallisilta auringonsäteiltä ja CHOICE 24h SENSITIVE hoitovoide on erityisen suojaava ja palauttava yövoide.


Kesä, loma ja lämpö ovat parasta aikaa oman ihon hoitamiselle. 😊

Kaikkien CHOICE Finland -tuotteiden ostajille kesälahjaksi trendikäs koru (arvo 28 €).🎁


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua