Ympäristöystävällinen CHOICE Finland

Luonnonkosmetiikka, Puhtaus ja ympäristöystävällisyys -

Ympäristöystävällinen CHOICE Finland

Kesän ja loman aikana fiilistelemme paljon veden äärellä. Järven tai meren tuijottelu rauhoittaa mieltä ja veteen on ihanaa pulahtaa virkistäytymään vaikka vesi tänä kesänä kylmää aika lailla onkin.

Meille suomalaisille puhdas vesi on itsestäänselvyys ja olemme saaneet nauttia siitä ikiajat. Maailmanlaajuisesti ajatellen olemme kuitenkin etuoikeutettuja tässä. Tulevaisuutta ajatellen on tärkeää, että jokapäiväisillä valinnoillamme välitämme ympäristöstämme ja takaamme lapsillemme puhtaan tulevaisuuden.

Kauneuden- ja ihonhoidossa CHOICE Finland -puhdisteusgeeli on parempi vaihtoehto ympäristöä ajatellen. Puhdistusgeeli ei sisällä sulffaatteja tai saippuaa, jotka rasittavat vesistöjä. Pesevä aine on luonnosta saatava kookossokeri. Kookossokeri  on hellävarainen kasvoille puhdistaen kuitenkin tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet iholta pois. Onnistuneessa kasvojen ja ihonhoidossa hyvin ja hellävaraisesti puhdistettu iho on kaiken hoidon perusta. CHOICE puhdistusgeeli on hyvä valinta puhtaiden ja vesistöjen kannalta.

Hellettä kaikille heinäkuuhun ja nautinnollista kesää veden äärellä.

Maija


Nyt kannattaa tilata CHOICE Finland -ihonhoitotuotteita. Heinäkuun ajan annamme kaikille tilaajille ILMAISEKSI CHOICE Finland -puhdistusgeelin (arvo 20€)!

CHOICE-puhdistusgeeli ei sisällä vesistölle haitallisia sulfaatteja tai saippuaa. Pesevä aine on hellävarainen luonnon kookos-sokeri. Kasvojen puhdistusgeeli ei kuormita ympäristöä tai vesistöjä. Voit siis huoletta pestä kasvosi vaikkapa CHOICE putsarilla saunan laiturilla järvivedessä.

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua