Tuote-esittelysarja DUO Kuoriva Naamio

CHOICE Finland, ihonhoito, kuoriva naamio, Luonnonkosmetiikka -

Tuote-esittelysarja DUO Kuoriva Naamio

 

DUO Kuoriva Naamio - kiireiselle naiselle!

CHOICE Finland DUO Kuoriva Naamio on vauhdikkaan naisen must! Naamio siis kuorii, kirkastaa ja heleyttää kasvojen ja kaulan ihon samalla kertaa. Tämä tehokirkastus on syytä tehdä kerran tai kaksi viikossa. Levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa noin puoli tuntia ja huuhtele vedellä pois.

DUO Kuoriva Naamio on hellävarainen ja entsymaattinen naamio, jonka kuorivuus perustuu kasviuutteiden sisältämiin AHA-happoihin. Sokeriruoko-, sitruuna-, appelsiini ja sokerivaahterauutteet, sisältävät AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa kemiallisesti. Kasviöljyt tuovat hoitotehoa.

Mustikkauute sisältää  runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Se on suomalainen luonnon aarre puhtaasta metsästä. Mustikka on varsinainen supermarja myös kasvojen hoidossa.

Puhtaita luonnon säilöntäaineita on kolme: Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate

Tilaa tuote tästä: DUO Kuoriva Naamio

INCI: Aqua, Glycerin, Propanediol, Glyceryl Stearate SE, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Cetyl Alcohol, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Acer Saccharum Sap Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Parfum (Natural), Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua