TET-harjoittelija Emman blogi

CHOICE Finland, hyvinvointi, ihonhoito, Luonnonkosmetiikka, nuoren naisen ihonhoito, Puhtaus ja ympäristöystävällisyys, tet-harjoittelu -

TET-harjoittelija Emman blogi

CHOICE Finland -yrityksessä työskenteli muutaman viikon TET-harjoittelija Emma. Tämä ihana 15-vuotias nuori nainen on ollut ihana piristys työssämme ja antanut tekemiseemme uutta, raikasta näkökulmaa.

Meitäpä ei marraskuun pimeys Kaivopuiston rannassa aamusella haitannut. 

 

Yksi Emman työharjoittelun tavoitteista on oman blogin kirjoittaminen CHOICE-asiakkaille. Tässäpä tämä - asiaa Emman ihonhoidosta ja hyvinvoinnin vinkit:

Hei,

Olen Emma ja käyn yhdeksättä luokkaa yläasteella, Kouvolassa. Aika ajoin koulunkäynti on minulle aikamoista pakkopullaa. Ehdoton lempiaineeni koulussa on liikunta! Myös biologia on mielenkiintoista. Vapaa-ajalla liikunta on iso osa elämääni. Liikkuminen on jokapäiväistä harrastuksissani - harrastan amerikkalaista jalkapalloa, lippu-palloa ja käyn myös säännöllisesti kuntosalilla. 

Emman ensimmäinen työpäivä kului myyntityötä tehdessä Helsingin Annankadun Postissa.

Hyvinvointi ja ihonhoito ovat minulle tärkeitä. Syön terveellisesti suurimmaksi osaksi:) Rakastan smoothieita! Niihin saatan laittaa pinaattia, marjoja, hedelmiä, rahkaa ja lehtikaalia. 

Ihonhoidossa huolehdin puhtaudesta. Pesen meikit pois illalla. CHOICE puhdistusgeeli on mielestäni hyvä nuorellekin iholle ja meikki poistuu hellävaraisesti. Kasvojeni ihoa hoidan päivittäin CHOICE seerumilla, joka kosteuttaa ja suojaa ohutta ihoani. Myös vedetön 24h kasvovoide on päivittäisessä käytössäni.

Ulkoilu raikkaassa ilmassa on parasta hyvinvoinnille ja kauneudelle.

Ulkoilu raikkaassa ilmassa on parasta hyvinvoinnille ja kauneudelle.

On ollut mukavaa seurata yrittäjä-Maijan kiireistä työtä ja elämää. Tekemistä ja vaihtuvia tilanteita on jatkuvasti. Olen saanut tehdä erilaisia työtehtäviä; olen toiminut tuote-esittelijänä ständillä, olen kirjoittanut erilaista sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä huolehtinut yhdessä Maijan kanssa nettilähetyksistä.

Toivotan CHOICE-asiakkille hyvää marraskuuta ja hymyillään kun tavataan.

- Emma 

 

 

 

 


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua