Luonnonkosmetiikka tulee nyt vahvana kosmetiikkamarkkinoille!

Apteekit, Luonnonkosmetiikka -

Luonnonkosmetiikka tulee nyt vahvana kosmetiikkamarkkinoille!

Olen Maija Aallas, CHOICE Finland yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.
Olen ollut kauneusalalla, niin ammatti- kuin kuluttaja-puolellakin liki 25 vuotta. Purkkeja on siis myyty, paljon on tehty ja nähty. Kauneusalan tuotteet ovat kehittyneet valtavasti, ja mikä tärkeistä tämän päivän kuluttajat kauneus- ja luonnonkosmetiikan saralla ovat erittäin valistuneita. Hyvän tuotemyyjän on osattava kertoa tuotteiden sisällöistä ja tuoteominaisuuksita. Jokaisen myytävän tuotteen INCI eli raaka-aineluettelo on osattava avata ja selittää kuluttajalle.

CHOICE Finland sarja on ollut kehitystyön alla Suomessa  jo viisi vuotta. Edelleen haluamme kehittyä ja pysyä ajassa kiinni. Olemme iloisia liiketoimintamme kansainvälistymisestä. Rakennamme toimivaa  liikekonseptia tällä hetkellä Sveitsiin.  Pääsimme myös mukaan Tekes-hankkeeseen - Innovatiiviset bio-tuotteet Suomessa - tämä on ohjelma, joka auttaa viennin syntymisessä ja  kasvattamisessa Keski-Eurooppaan, Japaniin ja Koreaan. 

Myös jälleenmyyntiverkoston rakentaminen valtakunnalisesti apteekkeihin on työn alla. Meillä on jo liki kymmenen apteekkia toiminnassa mukana. Apteekeista kuluttajat löytävät tuotteemme helposti ja saavat asiantuntevan palvelun. Panostamme jatkuvaan tuotekoulutukseen! On ollut ilo huomata, miten kuluttajat kaipaavat apteekkimyyntiin puhtaita, suomalaisia luonnontuotteita, ja samalla tyrmistyttävää, millaisia kemikaalipommeja apteekeissa myydään!

CHOICE Finland messuilla

CHOICE-ihonhoitosarja on FI-Natura sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että sarjassa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. Sarja on myös vegaani sekä eläinkokeeton. Tuote-arviot herkkäihoisilta ja allergikoilta ovat olleet huikeita. Tässä yksi esimerkki:

”CHOICE-tuotteet ovat pelastaneet ihoni. En ole vuosiin käyttänyt mitään ihollani koska ihoni hilseilee ja ärtyy kaikesta. CHOICE 24h kasvovoide paransi ihoni ja hilseilyä ei enää vaan ole. Pidän paljon myös putsarista, joka ei tee kireyden tunnetta iholle.” Sinikka, Nokia

Alkaneen apteekkimyynnin kunniaksi kaikki yksittäistuotteet -15% toukokuun loppuun. Käytä koodia choiceapteekkiin verkkokaupan kassalla.


Aurinkoa ja iloa kevääseen!
Maija

Ps. Tämä on muuten elämäni eka blogi. Jos se herätti sinussa ajatuksia niin kommentoi ihmeessä. Voit kertoa meille myös aiheesta, josta toivoisit tietoa. Pyrin kirjoittamaan kerran pari kuukaudessa elämän vauhdista riippuen.

translation missing: fi.blogs.comments.with_count

  • Luonnonkosmetiikkawithdeli

    Tälläistä enemmän!

  • Ulla

    Hienoa, että Suomessa valmistetaan näin laadukkaita ja aitoja luontaiskosmetiikkatuotteita. Toivon onnea ja menestystä vientitoimintaanne!

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua