CHOICE Finland vahvana mukana bioajassa

Luonnonkosmetiikka, Tutkimus- ja kehitystyö -

CHOICE Finland vahvana mukana bioajassa

CHOICE Finland haluaa olla omilla arvoillaan ja valinnoillaan rakentamassa tulevaisuuden maailmasta puhtaampaa ja inhimillisempää. Tulevaisuuden maailmassa on avainasemassa energian ja luonnonvarojen sekä inhimillisten resurssien hyödyllisempi käyttö. Haluamme kehittää tuotesarjamme sisältöä viisaammin. Pyrimme tutkimus- ja kehitystyön avulla saamaan entistä enemmän lähituotettuja, puhtaita ja suomalaisia raaka-aineita. Seuraamme myös kehitystä luonnollisilla ja suomalaisilla pakkausmarkkinoilla. Tulevana syksyllä lanseeraammekin jo uuden täysin biohajoavan tuotteen.

CHOICE Finland on mukana Innovatiiviset biotuotteet- kasvuohjelmassa, joka auttaa suomalaisia biotalousalan yrityksiä löytämään uusia, kasvavia markkinoita, luomaan kansainvälistä kasvua ja kehittämään yritysten liiketoimintamahdollisuuksia. Tarkoituksena on tunnistaa biotaloussektorin pääomittajia ja kansainvälisiä investoreita. Alustavasti valitut markkina-alueet ovat Hollanti, Belgia, Saksa, USA, Iso-Britannia, Ruotsi, Venäjä ja Japani. On jännittävää päästä tekemään yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa, joilla kaikilla tavoitteena on puhtaampi maailma tulevaisuudessa. Toiminnan tavoitteena on vahva kansainvälinen liiketoiminta.

Pääsimme mukaan myös yhtenä esittelytuotteena Bioaika-rekkaan, joka on pyörillä ja biopolttoaineella kulkeva tiedekeskusnäyttely. Tämä Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille. Se on visio ja kutsu jokaiselle tulla rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.

Alla hauska kuva Suomen Pohjanmaalta, jossa CHOICE-tiimi oli myyntimatkalla alkukesästä. CHOICE Finland oli luonnollisesti mukana maaseudun toimijoiden tapahtumassa. FARMARI 2017 oli upea tapahtumakokonaisuus Seinäjoella.

Kauneinta kesää kaikille.

Maija

 


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua