Tuote-esittelysarja PUHDISTUSGEELI

Apteekit, Avainlippu, CHOICE Finland, Puhdistusgeeli, Puhtaus ja ympäristöystävällisyys, Suomalaisuus, Tutkimus- ja kehitystyö, vegaani -

Tuote-esittelysarja PUHDISTUSGEELI

Ihana, hellävarainen putsari kasvojen pesuun

 

 

Kasvojen pesussa on tärkeää huomioida, ettei puhdistusgeeli sisällä saippuaa tai sulfaatteja. Saippua kuivattaa ja ohentaa herkkää kasvojen ihoa. Se jopa rikkoo ihon pintaa niin, että iho alkaa herkästi reagoida erilaisille ainesosille. Sulfaatit puolestaan ovat ympäristölle pahasta. Sulfaatit saastuttavat ja rehevöittävät vesistöjä. Pidetään kulutustottumuksillamme hyvää huolta järvistä ja meristä. Kelpaa lasten nauttia tulevaisuudessakin puhtaan veden äärellä.

 

Vain parhainta Sinun kasvoillesi 

CHOICE-putsarin sisältö on suorastaan herkullisen ihana. Kasvi-peräiset, luonnonkosmetiikkahyväksytyt ja lempeät pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti. Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate ovat tuotteen pesevät aineet.

Olemme iloisia, että olemme onnistuneet tuotekehityksessä niin, että suomalaisen metsän ja luonnon ravinteikkaat ainesosat toimivat aktiivi-aineina. Suomalainen upea koivunmahla, kosteuttaa ja hoitaa ihoa tässä puhdistustuotteessa. Myös aloen lehtiuute tuo kosteutta kasvojen pesun yhteydessä sekä rauhoittaa ihoa. Uskomaton, ihana uutuus tuoteperheellemme on myös ihoa rauhoittava ainesosa, ratamouute.

Potassium Sorbate, Sodium Benzoate sekä Phenethyl Alcohol toimivat tuotteen arvoikkaina luonnosta saatavina säilöntäaineina. Ainesosa-valintojemme tärkein kriteeri on puhtaus ja lähituotanto. Tuotteemme eivät sisällä keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita. 

CHOICE-putsari levitetään iholle puhtain käsin. Puhdistusgeeli on hyvä hieroa sormin kasvojen iholle ja emulgoida geeli veden kanssa. Kasvohieronta on parasta verenkierrolle. Silmä- ja kasvomeikki lähtevät iholta pois hellävaraisesti puhdistusgeelin avulla. Geeli pestään pois runsaalla vedellä ja lopuksi iho kuivataan taputellen pehmeällä pyyhkeellä.

Raikkaita kasvojen-pesuhetkiä!

Tilaa tuote tästä: Puhdistusgeeli

INCI: Aqua, Propanediol, Betula Pendula Sap, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Acacia Senegal Gum, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium benzoate, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural), Citric Acid 

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua